iOS 7

Etiketler :
iPhone için henüz deneme ve geliştirme aşamasında olan iOS 7 Beta 1 geçtiğimiz gün indirilmeye hazır hale getirilmişti. iPhone geliştirici hesabı olan kullanıcılar için yayınlanan sürümüniPad için gelmemiş olması, iPad kullanıcılarını şaşırtmıştı. iPhone modellerinde iOS 7’nin nasıl görüleceği hakkında araştırma yapan kullanıcılar, çalışmalarını sürdürüyor.
iPad üzerinden iOS 7’nin nasıl görüleceği hakkında geçtiğimiz gün sizler için hazırladığımızhaberimizde, resim galerimizle ios 7’nin nasıl görüleceği hakkında fikir edinmenizi sağlamıştık.  Sonny Dickson adlı Apple geliştiricisi/kullanıcısının iPad’e uyarlamasının ardından iPad’de nasıl görüldüğü ve performansı hakkında bilgiler de video formatına dönüştü.
Merkezi Rusya olan Youtube kullanıcısı, iPad üzerinden iOS 7’nin nasıl çalıştığı hakkında bir video paylaştı. Kullanıcı, yeni işletim sistemini iPad’e nasıl yüklediği bilgisini gizli tutarken, iOS 7’nin Alfa sürümü olduğunu vurguluyor.
Macrumors tarafından yayınlanan video, her ne kadar şüpheyle yaklaşılsa da, kameranın açısı ve konuşmalarla kurgulanmadığı ortaya çıkıyor. iPad’ın üzerinde birden fazla işlem yaparak tanıtan gizemli kullanıcı, iPhone’da rastlanılan Control Center’ın iPad’de biraz daha farklı olduğunu gösteriyor.
iOS 7 Beta 1’in iPad için ne zaman çıkacağı bilinmiyorken, nereden geldiği bilmeyen ve iPhone’a göre değişiklik gösteren işletim sistemi için Apple geliştiricisi tarafından atıldığı varsayılıyor.

0 yorum:

Yorum Yapmadan Önce Yorum Kurallarını Okuyunuz http://www.cankaplann.blogspot.com/p/1-temel-kurallaryorumlarn-varlk-sebebi.html