Etiketler :
2 senedir Fifa ve TFF arasinda Lisans anlasmasinda sorunlar yasaniyor veFifa 2013 Spor Toto Süper Lig Yaması İndir oyunda olmuyordu.Ama yine uzun bir calisma sonrasinda Fif[A]natolia’nin BETA Versiyonunu sunuyoruz.
Şimdi ise elimizde FIFA 13’ü tutuyoruz ve 2011 yılının tartışmasız kralı olan FIFA 12’nin ardından yapılabilecek yenilikleri merak ediyorduk açıkcası ve EA Sports, yayımladığı videolar ve oyun fuarlarında yapılan tanıtımlarla tüm detayları açığa çıkarmıştı.
Precision Dribbling’e getirilen yenilikler, FIFA 12’de hem çok beğenilen ama aynı oranda da eleştiri alan Tactical Defending sistemlerinin nasıl geliştirileceği ve en önemlisi bir futbol oyununda ilk kez karşımıza çıkan ve oyuncuların hareketlerini neredeyse gerçek hale getiren Impact Engine’in hatalarının düzeltilip düzeltilemeyeceği merak konusuydu.
Şimdi oyunu oynama fırsatı bulduk (gerçi demosunu oynamıştık ama arada oynanış açısından farklar var) ve sizler için inceliyoruz.
Özellikler:
- Spor Toto Süper Lig’in 18 Takimi
- Takimlarin armalari
- Takimlarin formalari
- Takimlarin oyuna göre gercekci bütcesi
- Full kadrolar
- Oyuncularin Minifaceleri
- Oyuncularin gercege yakin gücleri
- Spor Toto Süper Lig takimlarinin gercek Stad isimleri
- Takiminizi sectikten sonra Dostluk Macinda otomatik rakip bölgesel yakin olan takim (Derbi)
- Bazi oyuncu yüzleri
Fifa 2013 Spor Toto Süper Lig Yaması İndir – STSL

0 yorum:

Yorum Yapmadan Önce Yorum Kurallarını Okuyunuz http://www.cankaplann.blogspot.com/p/1-temel-kurallaryorumlarn-varlk-sebebi.html