Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır? Silinir

Etiketler :
Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır?
Merhaba, sevgili ziyaretçi Facebook Hesap Silme ve Facebook Hesabını Tamamen Kapatma gibi başlıklarının ardından, sizlere Facebook hesabınızı nasıl kapatacağınızı anlatmak istiyoruz. Facebook hesabınızı nasıl kapatacağınızı öğrenmeden önce Facebook’da şimdiye kadar yaptığınız her şeyin yedeğini almak isteyebilirsiniz. Yedek almak için öncelikle bu bağlantıyı takip edin. Takip ettiğiniz bağlantı sizi Facebook Genel Hesap Ayarları sayfasına yönlendirecek.
Açılan pencerenin yani Facebook Genel Hesap Ayarları sayfasının sol alt kısmındaki Facebook Verilerinizin Kopyası bağlantısına tıklayın ve içerisinde yedeklerinizin bulunduğu arşiv dosyasını indirin. Yedeğinizi indirmek veya indirmemek sizin elinizde. Her halükarda da Facebook hesabınızı kapatabilirsiniz. Şimdi hesabınızı nasıl kapatacağınıza geçelim. İlk olarak bu bağlantıya tıklayın. Sonra açılan pencerede karşınıza çıkan diyalog penceresinden “Hesabımı Sil” düğmesine tıklayın. İşlem tamamlandı. Facebook hesabınızı nasıl sileceğini öğrendiniz. Başka bir zaman, başka bir başlık altında görüşmek üzere.

0 yorum:

Yorum Yapmadan Önce Yorum Kurallarını Okuyunuz http://www.cankaplann.blogspot.com/p/1-temel-kurallaryorumlarn-varlk-sebebi.html